Řízení rizik: výzva pro pojišťovny - Gascoigne, Roger
Prieskum zameraný na konkrétne druhy rizík, vzťahy medzi týmito rizikami a ich vplyv na hospodárenie a alokáciu kapitálu. Druhy rizík a ich agregácia. Klady a zápory zavedenia komplexného riadenia rizík. Charakteristika Solvency ll. Situácia v Českej republike a riadenie rizika v poisťovniach v iných krajinách.