Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Platenie v konvertibilných menách. Príklad na predaj prostriedkov v cudzej mene .Osobitné formy platenia. Hladké platby.Dokumentárne inkaso. Dokumentárny akreditív.