The impact of IT on the scope and nature of marketing - Lesáková, Dagmar, 1949-
Implementácia informačnej a komunikačnej technológie v marketingu. Ciele a metódy. Súčasnosť a budúcnosť marketingu. Vplyvy a účinnosť informačných technológií v marketingu. Bariéry v marketingu. Informačné technológie a zmeny, ktoré prinášajú do marketingu.