Porušenie pracovnej disciplíny ako dôvod výpovede zamestnávateľa - Rusnáková, Slavomíra
Porušenie pracovnej disciplíny zamestnanca definované ako zavinené porušenie povinností a obmedzení, ktoré zamestnancovi vyplývajú z pracovnoprávnych predpisov, pokynov zamestnávateľa, pracovnej zmluvy a pracovného poriadku. Porušenie pracovnej disciplíny ako jeden z výpovedných dôvodov zamestnávateľa podľa Zákonníku práce. Závažné porušenie pracovnej disciplíny. Menej závažné porušenie pracovnej disciplíny. Subjektívna a objektívna lehota výpovede.