Využitie výnosových metód pri stanovení hodnoty pohľadávok - Harumová, Anna, 1955-
Ohodnocovanie majetku ako dôležitá súčasť znaleckej činnosti. Pohľadávky - významná súčasť obežného majetku. Stanovenie hodnoty pohľadávok podľa legislatívy. Metódy využívané na stanovenie hodnoty pohľadávok. Využitie výnosových metód na stanovenie hodnoty pohľadávok. Využitie metódy EVA.