Komplexné inovácie, investície a globálne podnikanie - Jemala, Marek
Komplexné inovácie v globálnom podnikaní. Technologické inovácie ako súčasť komplexných inovácií. Investície do vedy, výskumu a vývoja (3V). Desať najviac investujúcich podnikov do 3V na svete za rok 2004. Desať najlepších podnikov na svete v roku 2005 podľa porovnania zisku a tržieb. Situácia v Slovenskej republike.