Finanční trh - evropské rozhodovací a řídící struktury - Jurášová, Monika
Legislatívny proces v oblasti finančných služieb. Poradné orgány pre oblasť finančných služieb EFC a FSC. Európska komisia stojí v centre rozhodovacieho procesu. Charakteristika výboru CEIOPS, jeho úloha a postavenie na finančnom trhu.