Hospodárstvo Slovenskej republiky a Európska únia - Husár, Jaroslav
Ekonomické výsledky ekonomiky SR. Hodnotenie výkonnosti podľa ukazovateľa HDP a HDP per capita. Systémový pohľad na fungovanie ekonomiky. Problémy ekonomického rastu a Maastrichtskýh kritérií.