Financovať sa dá nielen cez banku ako sa v SR emituje verejne obchodovateľný dlhopis - Lapin, Dávid
Pojem dlhopis a verejne obchodovateľný dlhopis. Verejná emisia dlhopisov. Emitovane verejne obchodovateľných dlhopisov. Postup prijatia emisie dlhopisov na burzu. Proces emisie verejneobchodovatelného dlhopisu, vrátane jeho prijatia na burzu.