Turecké obchodní taktiky - Gullová, Soňa
Turecké zvyklosti pri obchodnom rokovaní. Angličtina ako rokovací jazyk. Výrok "čas sú peniaze" v Turecku neplatí. Cena je dôležitejšia než kvalita. Problém úhrady tovaru. Obchodná etiketa. Tipy a triky pri obchodnom rokovaní s Turkami.