Monetary models of the SKK/EUR exchange rate - Chocholatá, Michaela, 1977-
Prezentácia a hodnotenie troch verzií peňažných modelov menového kurzu SKK/EUR v snahe predvídať jeho budúci vývoj. Peňažný model - flexibilné ceny. Peňažný model - pevné ceny. Diferenciálny peňažný model - reálna miera zisku. Peňažné modely menového kurzu SKK/EUR - aplikácia.