Tvorba cen v PR je složitá alchymie - Rieselová, Pavlína
Hľadanie rovnováhy medzi ponúkanými službami a ich cenou pri zostavovaní rozpočtu pre PR agentúry. Definovanie finančného plánu agentúry. Určenie hodinových sadzieb. Zostavenie zoznamu všetkých aktivít. Presonálne pokrytie činnosti. Tipy pri zostavovaní rozpočtu.