Zásilkový obchod a ochrana spotřebitele v roce 2007 - Kůta, Petr
Implementácia Smernice č. 2005/29 o nekalých obchodných praktikách voči spotrebiteľom do českej legislatívy. Klamlivosť reklamy posudzovaná podľa "priemerného spotrebiteľa". Čo bude zakázané. Čo sa posudzuje ako klamlivé tvrdenie. Agresívne obchodné praktiky. Čoho sa Smernica netýka.