Ženy tvoří jen 1/4 řídících pracovníků - Jachanová Doleželová, Alexandra
Ženy vo vedúcich funkciách hlavne vo feminizovaných odvetviach. Trh práce naklonený najmä mužom. Platové ohodnotenie žien - manažérok. Vzdelané ženy ako nevyužitý potenciál.