Cesta do donorskej komunity. Dialóg so Svetovou bankou - Brocková, Ingrid
Hlavné úlohy štátov EÚ 8 dva roky po vstupe do EÚ (2004). Pomoc Svetovej banky Slovensku v prechode od štatútu prijímateľa pomoci na ceste k budovaniu štatútu donorskej krajiny. SR dosiahla veľký progres v budovaní kapacity poskytovania rozvojovej pomoci, ale mnohým výzvam v tejto oblasti naďalej čelí.