Slovak Aid - trademark slovenskej rozvojovej pomoci - Hulényi, Peter, 1966-
Štyri oblasti, v ktorých spravila slovenská rozvojová pomoc najvýraznejší posun: bilaterálne projekty, financovanie, spolupráca s donormi, rozvojové vzdelávanie. Hlavné výzvy Slovak Aid - založenie rozvojovej agentúry, zostavenie samotného rozvojového zákona o rozvojovej pomoci a podpora slovenských subjektov pri získavaní finančných prostriedkov z grantových schém Európskej Komisie.