Proces riadenia zmien - Adamková, Hana, 1969-
Pred zavádzaním zmien do organizácie treba zmapovať situáciu a pripraviť optimálny model prístupu. Riadenie zmien v organizácii. Etapy riadenia zmien. Prvá etapa - diagnóza. Druhá etapa - vízia - základná ideológia a formulácia vízie budúcnosti. Tretia fáza riadenia zmien - prognóza. Samotné zavádzanie zmien - implementácia. Hlavným prostriedkom aplikovania rôznych prostriedkov v priebehu riadenia zmien je komunikácia so zamestnancami.