Regulácia telekomunikácií - Andacký, Jozef
Z obsahu: Regulácia potrebuje odtučňovaciu kúru. Čo regulovať a čo nie. O cenách a investíciách. Regulátor nereguluje, ale asistuje. Kto sa snaží a kto nie. Kto je kto v telekomunikáciách.