Storage location problem - Brezina, Ivan, 1963-
Problémy uskladňovania. Lokalizácia na základe Euklidovej roviny. Lokalizácia sieťového uhla. Optimalizácia distribučných kanálov. Generalizácia techník pre nové skladisko. Algoritmy.