Transformační proces, etika a ekonomie - Fuchs, Kamil
Problematika transformácie. História vývoja ekonomickej teórie. Ekonómia a súkromné vlastníctvo. Privatizácia ako vznik súkromného vlastníctva. Etika v ekonómii a hospodárstve.