Obligácie s pohyblivým výnosom a ich ohodnocovanie - Hrvoľová, Božena
Stručný pohľad na význam obligácií s pohyblivým výnosom, ktoré patria do skupiny inovácií, začiatky ktorých sú v 70. a 80. rokoch minulého storočia. Spôsoby stanovenia výnosov z kupónov v SR a na zahraničných trhoch. Spôsoby stanovenia pohyblivých výnosov z kupónov na zahraničných trhoch-možnosť inšpirácie pre domácich emitentov. Ohodnocovanie obligácií s pohyblivým výnosom.