Ako podnikať
Z obsahu: Akvizície a fúzie. Jedna plus jedna sa vždy nerovná dve. Akvizície a fúzie často neprinášajú očakávané benefity, ale to neznamená, že by sa im manažéri mali vyhýbať. Ako doma. Prečo sú manažéri doma normálni a v práci nenahraditeľní. Efektívny predajca - cena za zmätok. Poradenstvo.