Ochrana pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti - Acsová, Jana
Oboznámenie s problematikou ochrany pred legalizáciou príjmov z trestnej činnostia s povinnosťami, ktoré vyplývajú pre povinné právnické a fyzické osoby. Východisko pre spracovanie programu vlastnej činnosti a to najmä pre subjekty pôsobiace na úseku ekonomických služieb ako je vedenie účtovnej evidencie, ekonomické, daňové poradenstvo a audit. Vzor smernice.