Potenciál za riekou - Sedlák, Miro
Rôzne charakteristiky najväčšieho sídliska na Slovensku - Petržalky. Realitnú brandžu najviac zaujíma tá "tvár" Petržalky, ktorá naznačuje ohromný investičný potenciál tejto lokality. Výstavba Auparku rozhýbala aj bytovú výstavbu a polyfunkčné projekty v Petržalke. Developerov zaujímajú pozemky a veľkosť. Otázka kriminality v Petržalke - Rómovia, narkomani...