Vplyv zvýšenia minimálnej mzdy na zamestnávateľov, zamestnancov a SZČO - Cingelová, Zuzana
Nariadením vlády SR č. 540/2006 Z.z. sa od 1.10.2006 zmenila výška minimálnej mzdy. Vplyv zvýšenia minimálnej mzdy na zamestnávateľov a zamestnancov. Mzdové zvýhodnenia. Vplyv zmeny minimálnej mzdy na platenie poistného na zdravotné a sociálne poistenie zamestnávateľmi. Vplyv zvýšenia minimálnej mzdy na SZČO. Príklady.