Zdieľaný marketing - spoločný marketing ziskového a neziskového sektora - Hajduch, Ľudovít
Zdieľaný - obojstranný marketing založený na princípe spojenia ziskového a neziskového subjektu so ziskovým aj dobročinným cieľom (cause-related marketing). Spojenie filantropických aktivít s komerčnými. Spojenie zákazník - firma - nezisková organizácia. Kroky pre vytvorenie spoločného marketingu. Výhody, ktoré obojstranný marketing prinesie ziskovému a neziskovému sektoru. Riziká zdieľaného - obojstranného marketingu.