Harmonizácia výsledku hospodárenia podľa direktív Európskej únie - Gazdagová, Eva, 1957-
Výsledok hospodárenia podľa účtovej legislatívy SR a EÚ. Vzory výkazu ziskov a strát podľa štvrtej direktívy EÚ. Porovnanie vykazovania výsledku hospodárenia podľa legislatívy v SR a podľa direktív EU.