Spoločenská zodpovednosť firiem - Majdúchová, Helena, 1963-
Podstata spoločenskej zodpovednosti firiem. Prioritné oblasti spoločenskej zodpovednosti. Oblasti prejavov zodpovedného podnikania: ekonomická, sociálna a environmentálna. Výhody a prekážky zodpovedného podnikania. Formy a obsah spolupráce podnikov a neziskových organizácií.