Manažérske informačné systémy v obchodných podnikoch - Karas, Ľubomír
Implementácia nových informačných systémov a technológií do života podnikov. Vymedzenie a definícia manažérskych informačných systémov. Výskum využívania MIS v slovenských obchodných podnikoch. Prieskum zavádzania MIS v slovenských obchodných podnikoch.