Využitie ohodnocovacích metód v neziskových organizáciách - Majdúchová, Helena, 1963-
Základná charakteristika neziskových organizácií. Znalecká činnosť v neziskových organizáciách. Znalecká činnosť pri založení neziskovej organizácie. Nadácie a organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby. Znalecká činnosť pri zrušení neziskovej organizácie. Metódy pri ohodnotení majetku neziskovej organizácie.