Knowledge-based economy: a challenge for Slovakia - Fabianová, Iveta
Nový strategický cieľ pre Európsku úniu stanovený na zasadnutí Európskej rady v Lisabone v roku 2000. Dosiahnutie stanovených cieľov v oblasti vzdelávania a v oblasti vedy a techniky. Plnenie cieľov Lisabonskej stratégie v podmienkach Slovenskej republiky. Národná lisabonská stratégia.