Regionálna politika Európskej únie po jej rozšírení v roku 2004 - Lipková, Ľudmila
Rozširovanie Európskej únie a regionálna politika. Financovanie a ciele regionálnej politiky v rokoch 2007-2013. Slovensko a regionálna politika EÚ. Perspektívy regionálnej politiky EÚ.