Incentíva vo firmách na slovenskom trhu - Magátová, Michaela
Oblasť motivácie, vzdelávania a odmeňovania zamestnancov prostredníctvom organizovania incentívnych podujatí. Význam týchto podujatí pre konkurencieschopnosť firiem. Výsledky výskumu realizovaného v podnikoch pôsobiacich na slovenskom trhu.