SZČO a odvody do fondov vzhľadom na zmenu výšky minimálnej mzdy od 1. októbra 2006 - Macková, Zuzana
Nariadenie vlády SR č. 540/2006 Z.z., ktorým sa ustanovuje výška minimálnej mzdy, na dobudlo účinnosť dňa 1. októbra 2006. Rozsah platnosti zákona. Výška minimálnej mzdy, minimálne mzdové nároky. Minimálna mzda a najnižší vymeriavací základ SZČO na účely sociálneho poistenia.