Riadenie a schopnosť monitorovať informácie - Burák, Emil
Informácie ako nutný predpoklad pre rozhodovanie manažéra. Pasívne prijímanie informácií. Mediálna výchova na školách - boj proti dezinformáciám v médiách. Najlepším vývozným artiklom sú znalosti a informácie. Bohatstvo národa a kvalita závisí od schopností obyvateľstva.