Bezpečnosť informačných technológií - Valovič, Peter
Internetová bezpečnosť - záklané princípy, pravidlá bezpečného surfovania po internete. Počítačové násilie, virtuálna kriminalita. Internetová ochrana. Spamy a víry, prevencia. Bezpečnosť IT pre malé a stredné firmy.