Slovenské malé a stredné podniky v globálnom trhovom prostredí - Pavlík, Adrián
Počiatky rozvoja malého a stredného podnikania na Slovensku. Definícia malých a stredných podnikov za účelom ich štátnej podpory v EÚ, platná od 1.1. 2005. Podnikateľské prostredie a malé a stredné podnikanie. Konkurencieschopnosť slovenských malých a stredných podnikov. Interné faktory konkurencieschopnosti v MSP.