Malé a stredné podniky a konkurencieschopnosť - Pavlík, Adrián
Budovanie konkurenčných výhod čoraz náročnejšia, ale zároveň čoraz nevyhnutnejšia úloha podnikov. Malé a stredné podniky a faktory rastu ich konkurencieschopnosti. Úloha malých a stredných podnikov v hospodárskom rozvoji. Podpora malých a stredných podnikov zo strany Európskej únie. Medzinárodná konferencia o malom a strednom podnikaní v SR. Podnikateľské prostredie Slovenskej republiky z pozície malých a stredných podnikov.