Poznatky, postrehy a odporúčania zo štúdia odbornej literatúry, interných materiálov a konzultácií v kúpeľných podnikoch s pracovníkmi a návštevníkmi kúpeľov - Dendiš, Ľubomír
Stagnácia dopytu po kúpeľných službách v Slovenskej republike. Problémové oblasti v kúpeľníctve. Zefektívnenie čerpania nákladov. Propagácia kúpeľných služieb. Organizačné opatrenia pre efektívnejšie využitie kúpeľných zariadení. Stav materiálno-technickej základne. Kvalitné ubytovacie a stravovacie služby. Otázka spokojnosti zákazníkov.