Prechod komerčných poisťovní na IFRS v Slovenskej republike - Meluchová, Jitka, 1965-
Úprava účtovníctva komerčných poisťovní a ich prechod na IFRS. Postup pri implementácii IFRS. Dôsledky používania IAS/IFRS na Slovensku.