Výučba opravných položiek pred a po aktuálnych zmenách v účtovnej a daňovej legislatíve SR - Mokošová, Daša, 1979-
Zmeny v legislatíve týkajúcej sa účtovníctva a daní v Slovenskej republike. Potreba premietnutia týchto zmien do pedagogického procesu pri vzdelávaní účtovníkov. Opravné položky ako predmet výučby. Opravné položky k dlhodobému nehmotnému a hmotnému majetku, k dlhodobému a krátkodobému finančnému majetku, k zásobám, k pohľadávkam.