Využitie vyučovacích prostriedkov vo výučbe - Sklenka, Miloš
Problematika vyučovacích prostriedkov vo výučbe na školách. Nemateriálne a materiálne vyučovacie prostriedky. Učebné pomôcky. Didaktická technika.