Novela postupov účtovania v oblasti účtovania o tvorbe a použití rezerv - Šulovská, Miriama, 1980-
Účtovanie o tvorbe a použití rezerv v zmysle novely opatrenia Ministerstva financií SR. Pojem rezervy. Na čo sa vytvárajú rezervy. Členenie rezerv. Účtovanie tvorby a použitia rezerv. Účtovanie tvorby a použitia dlhodobých rezerv.