Informačné technológie ako súčasť vyučovacieho procesu - e-learning v predmete Automatizácia účtovníctva - Vašeková, Miroslava, 1978-
Prenikanie informačných technológií aj do moderného vzdelávania. Formy výučby podporované informačnými technológiami. Informačné technológie ako predmet výučby.