Nástroje environmentálnej politiky - Romančíková, Eva
Priame a nepriame nástroje environmentálnej politiky. Environmentálna daň ako nová kategória. Zdanenie emisií environmentálnou daňou. Environmentálna daň ako nástroj efektívnosti nákladov.