Potrebujeme jednoduchosť a účelnosť - Čečot, Vladimír
Programové vyhlásenie vlády SR kladie dôraz na modernizáciu verejnej správy, predovšetkým na jej ekonomizáciu a informatizáciu. Doterajšie organizačná štruktúra verejnej správy nezodpovedá moderným požiadavkám. Zrušenie krajských úradov. Špecializovaná miestna štátna správa. Deľba kompetencií.