E-commerce portál Municipalia - príklad pre public-private-partnerships (PPP) - Filo, Peter
Portál www.municipalia.sk ako príklad partnerstva verejného a súkromného sektora (PPP) s priamym dopadom na verejný sektor. Hlavné oblasti využitia portálu zamerané na klasické poradenstvo, prípravu projektov pre európske fondy, e-learningové vzdelávanie a benchmarking. Modul Poradňa. Modul Projekty.