Kapitalizácia v dôchodkovom systéme Slovenska - Pechová, Michaela, 1977-
Charakteristika reformy dôchodkového systému na Slovensku - trojpilierový model. Prvý pilier je povinný, solidárny, priebežne financovaný. Druhý pilier je povinný, kapitalizačný, tretí pilier je dobrovoľný. Analýza poukazuje na fungovanie reformovaného dôchodkového systému, ako aj na niektoré problémové otázky dôchodkovej reformy.