Stratégia zamestnanosti vo väzbe na konkurencieschopnosť - Rievajová, Eva
Problém zamestnanosti v krajinách Európskej únie, odporúčania Rady Európy. Hodnotenie výsledkov implementácie Stratégie zamestnanosti v EÚ 15 a na Slovensku, náčrt smerovania tejto oblasti v budúcnosti.