Kapitálové náklady - kritérium hodnotenia investičných projektov - Rybárová, Daniela, 1967-
Vplyv sektora na kritérium hodnotenia projektov. Vplyv investora na hodnotenie projektov (Európska únia, banka, resp. iný investor, podnik). Priemerné kapitálové náklady. EVA - ekonomická pridaná hodnota.